VelSatis Klub - Tu się witamy
Re: VelSatis Klub - Tu się witamy
Serdecznie witam wszystkich forumowiczów 

witajcie witajcie
Witam wszystkich z zachodniej Małopolski:) mam VelSatisa 2 tygodnie i jestem zachwycony, ogólnie fan marki Renault:)
Cześć. Na tą chwilę nie posiadam Versalki, ale jestem nią zafascynowany. Aktualnie użytkuje megankę I ph II 1.6 16v. Planuję w niedalekiej przyszłości nabyć taki "wóz".
-
- Rok: 2003
- Silnik: 2.0T
- Drugie auto: ESPACE IV
Witam wszystkich 
Niestety nie posiadam VelSatisa ale jestem posiadaczem Renault Espace IV z jakże nie zawodnym silnikiem 2.0T
Zarejestrowałem się tutaj na forum gdyż jest tutaj bardzo dużo konkretnych i przydatnych informacji odnośnie silnika, który posiada mój "spaślak" oczywiście w miarę możliwości postaram się też dzielić swoimi przemyśleniami.

Niestety nie posiadam VelSatisa ale jestem posiadaczem Renault Espace IV z jakże nie zawodnym silnikiem 2.0T

Zarejestrowałem się tutaj na forum gdyż jest tutaj bardzo dużo konkretnych i przydatnych informacji odnośnie silnika, który posiada mój "spaślak" oczywiście w miarę możliwości postaram się też dzielić swoimi przemyśleniami.
witam serdecznie forumowiczów 

-
- Forumowicz
- Rok: 2006
- Silnik: 2.0T
Witam serdecznie...
nowy posiadacz versalki...Jakub ...
nowy posiadacz versalki...Jakub ...
Siemanko, witam wszystkich zwariowanych właścicieli Velków. Mam na imię Janek pochodzę z centralnej polski, więc do wszystkich mam blisko, a wy do mnie. Od roku posiadam Vel Satisa z 2005 roku 3.0dci Initiale Paris i tak się zakochałem że ostatnio kupiłem jeszcze jednego
posiadam jeszcze kilka innych Renault bo jestem fanem tej marki. Prowadzę mały warsztat samochodowy w którym najchętniej widzę auta naszej marki. Do zobaczenia.

Witam. Właśnie stałem się posiadaczem Versalki 2.0T z 2003 roku. Mam nadzieje ze nie będę zalowal zakupu

. Pozdro.
Witam wszystkich, użytkowników velsatisow.
Walczę właśnie z wymianą gum stabilizatora przedniego..
Walczę właśnie z wymianą gum stabilizatora przedniego..