https://www.youtube.com/watch?v=5lFt6sscRGI
Tak sprawdzałem clipem. Zero informacji źadnych błędów.
Chrisfox tu na forum gdzieś jest ogłoszenie (nie wiem czy to nie w kupno -sprzedaż) , kolega pisze, że wymienia baterie w czujnikach kół .chrisfox pisze: ↑23 lut 2018, 19:22 Na razie czekam na wiosnę. Zobaczę, czy się coś zmieni. Po tym jednym, wyłączyły się jeszcze dwa, ostatnio nie działa już żaden
Wymiana baterii? To by mi pewnie ktoś musiał zrobić, bo lutowanie drobiazgów to już nie dla mnie, łapki się nieco trzęsą. Zlecanie tego komuś raczej się nie opłaci. A baterie chociaż jakieś w miarę typowe?
Kolego Chrisfox jeśli chcesz zminimalizować kombinacje i koszta to zbliża się powoli wymiana opon z zimowych na letnie. W tym czasie zdejmuje czujniki ciśnienia (zzaznaczając który jest z którego miejsca ) i zakładam zwykłe wentle. A za kilka dni cieszę się sprawnymi czujnikami. Jeśli są tylko chęci to i będą efekty.chrisfox pisze: ↑24 lut 2018, 21:59 Znalazłem. Tyle, że to by trwało parę dni (bo kolega zamiejscowy) a ja nie mam gdzie przez ten czas trzymać samochodu bez kół. Pewnie, że by się dało, ale jakie by były kombinacjeLogistyka tego przedsięwzięcia rozwala mnie całkowicie. Mój czas też jest cenny, niestety
![]()
Naprawdę, przez czas poświęcony na takie manewry, mogę zrobić coś znacznie ciekawszego (za parę złotych). Rachunek ekonomiczny, słowo daję.Gabrielo Vel satis pisze: ↑25 lut 2018, 10:54 zdejmuje czujniki ciśnienia (zzaznaczając który jest z którego miejsca ) i zakładam zwykłe wentle.