Skoro na forum już jest kilka zdjęć mojego Vela z Kutna to postanowiłem go oficjalne przedstawić ;p
Auto z 2002 w moim posiadaniu od marca 2017(wcześniej jeździł po Berlinie)
Silnik 3.5v6
Przebieg 217tyś
Naprawy dokonane:
-wymiana drązków kierowniczych
- uszczelnienie skrzyni biegów i spodu silnika
- regeneracja alternatora,nowy regulator napięcia i akumulator
- wymiana chłodnicy silnika i klimatyzacji
- drobne bieżace (świece,oleje, filtry)
Ponadto auto zostało poddane korekcie lakieru i nałożona została warstwa ceramiczna
moja poczciwa Meganka
Marek
-
- Forumowicz
- Rok: 2005
- Silnik: 2.0T
- Drugie auto: Renault Megane RS
Re: Marek
Witam Marka. Zdjęcia wyszły super,a zwłaszcza to na rondzie
. No i ocieramy się o tą samą motoryzację,bo moje pierwsze Renault to właśnie megane 1 classic 

-
- Forumowicz
- Rok: 2002
- Silnik: 3.5 V6
- Drugie auto: Mégane ph1 1.6 90 KM
To lampa błyskowa była w samochodzie żeby zrobić taki efekt ;p
Dla ścisłości to nie rondo tylko podjazd do centrum konferencyjnego w Katowicach
a na dowód dołączam zdjęcia
Dla ścisłości to nie rondo tylko podjazd do centrum konferencyjnego w Katowicach

a na dowód dołączam zdjęcia
-
- Forumowicz
- Rok: 2005
- Silnik: 2.0T
- Drugie auto: Renault Megane RS
Marek dałem nabrać się na dwie rzeczy. 1) Myślałem,że w środku pali się światło które jest na wyposażeniu velka.2) Złudzenie optyczne,lub pewien efekt,byłem pewien,że jedziesz po rądzie (przednie koła skręcone),a Ty najzwyczajniej stałeś w miejscu. Bravo pomysłu
Poza tym architektura budynku pasuje do velka.Super się prezentuje. W Paryżu w dzielnicy biznesowej jest bardzo podobny budynek i zawsze myślałem,że na tym tle fajnie wyszłoby zdjęcie vel satisa. A Ty własnie to zrobiłeś.Bravo Marek.

-
- Forumowicz
- Rok: 2002
- Silnik: 3.5 V6
- Drugie auto: Mégane ph1 1.6 90 KM
Kupiłem go w miarę tanio od handlarza w Brzesku (8 tyś) ale wymagał ingerencji mechanika natychmiast( spore wycieki) i nie był taki ładny bo stał kilka miesięcy pod drzewem z którego coś kapało wiec był tez na korekcie lakieru (odgniotek zrobił ponad 50 małych wgnieceń)