Dobrowolna zrzuta na funkcjonowanie forum
- Tygrysek26
- Forumowicz
- Rok: 2003
- Silnik: 2.2 dCi
-
- Forumowicz
- Silnik: 2.0T
- Drugie auto: Scenic 1.6 2002 PL
Re: Dobrowolna zrzuta na funkcjonowanie forum
Ok. Poszło.
-
- Forumowicz
- Rok: 2009
- Silnik: 3.5 V6
Ja też chętnie dorzucę się do forum. Jestem tu od niedawna, ale też wiece ciekawych rzeczy na temat Vel Satisa się dowiedziałem.
- sasio
- Administrator
- Rok: 2002
Jeżeli wyjdzie że więcej jest pieniążków niż zakładaliśmy przeznaczamy je na serwer.
O każdej operacji będziecie informowali
O każdej operacji będziecie informowali
VelSatisem się nie jeździ.
VelSatisem się podróżuje!
-
- Forumowicz
Sorry że nie zadeklarowałem się ale mialem kocioł przez ostatni tydzien dopiero sie ogarnolem . Kolega Sasio dał namiary więc też wpłace 15 zyta będzie na zaś czy na coś tam po co chlopak ma z swoich wykladać. Może ustalimy że na.miesiąc po 1zł lub 2 płatne co pół roku
- chrisfox
- Forumowicz
- Rok: 2005
- Drugie auto: Renault Safrane 2,5
Wstukałem co trzeba, jutro pójdzie.
Oczywiście żadnych powiadomień o nowych postach w tym temacie nie widzę - a że trochę jestem zajęty, zapomniało mi się ostatnio zajrzeć, stąd dopiero teraz reaguję. Coś u mnie z tym nie tak. Jeśli mi się nie poprawi, będę się upominać o PW
Z moich doświadczeń wynika, że nie ma co liczyć na to, że każdy, kto się zadeklaruje, będzie regularnie płacić. Sam zbieram składki, teoretycznie ileś tam złotych w roku, a płacić się powinno co miesiąc (i nie są to ogromne pieniądze, żeby kogoś miało nie być stać). Ze spływem tego jest tragedia, trzeba przypominać. Inaczej nędza - mimo dobrych chęci - ludzie po prostu nie pamiętają i nawet im się nie dziwię. Tak więc, raczej akcje. Jak się ogłosi, to się zbierze.
No i jeszcze

Oczywiście żadnych powiadomień o nowych postach w tym temacie nie widzę - a że trochę jestem zajęty, zapomniało mi się ostatnio zajrzeć, stąd dopiero teraz reaguję. Coś u mnie z tym nie tak. Jeśli mi się nie poprawi, będę się upominać o PW

Z moich doświadczeń wynika, że nie ma co liczyć na to, że każdy, kto się zadeklaruje, będzie regularnie płacić. Sam zbieram składki, teoretycznie ileś tam złotych w roku, a płacić się powinno co miesiąc (i nie są to ogromne pieniądze, żeby kogoś miało nie być stać). Ze spływem tego jest tragedia, trzeba przypominać. Inaczej nędza - mimo dobrych chęci - ludzie po prostu nie pamiętają i nawet im się nie dziwię. Tak więc, raczej akcje. Jak się ogłosi, to się zbierze.
No i jeszcze

Ja się w takich sprawach paprzę od lat - i niestety, wcale mnie to nie zaskakuje. Tak to po prostu jest: kiedy przechodzimy do konkretów, entuzjazm trochę spadaTygrysek26 pisze:Zaskakuje mnie to że jest Nas ponad 230 osób a tutaj deklaruje się 10 osób.

-
- Forumowicz
Na początku powiem że kompletnie nie znam się na tym informatycznej nomenklaturze i procedurach i dobrze że zna się na tym i ogarnia to sasio.
Przyznam że przyzwyczaiłem się do " com.pl " ale jakoś bez "com" to nie będzie żaden problem.
Jeżeli chodzi o składkę finansową to jak najbardziej TAK - jeżeli jest nas tak wielu i nawet jeżeli poczuwających się do obowiązku składek będzie 20 % to i tak będą to groszowe sprawy
Przyznam że przyzwyczaiłem się do " com.pl " ale jakoś bez "com" to nie będzie żaden problem.
Jeżeli chodzi o składkę finansową to jak najbardziej TAK - jeżeli jest nas tak wielu i nawet jeżeli poczuwających się do obowiązku składek będzie 20 % to i tak będą to groszowe sprawy
- sasio
- Administrator
Kilka wpłat już doszło, za co dziękuję.
Jutro będę porządkować forum to napiszę od kogo dostałem, albo nie napiszę, stwierdze tylko kwotę
Jutro będę porządkować forum to napiszę od kogo dostałem, albo nie napiszę, stwierdze tylko kwotę
VelSatisem się nie jeździ.
- manulu
- Forumowicz
- Rok: 2006
- Drugie auto: peugeot 206
poszło
sorrki że tak późno ale dawno mnie tu nie było. pozdrawiam