Dokładanie auxa do wersij phII
-
- Forumowicz
- Rok: 2006
- Silnik: 2.0T
Dokładanie auxa do wersij phII
Panowie jest ktos ogarniety na tym forum w sprawach audi i podpowie mi jak podpiac kabel aux do vela po lifcie ?
radio cabbase takie jak bylo montowane po lifcie a w amplitunerze jest orginalna zólta kosta ktos wie od czego moze byc ta kostka w velu ?bo jak by jej nie bylo to bym podlaczyl auxa tak jak na forum espace maja ale w velu juz jest podpieta ta zolta kosta i pytanie czy to moze byc od dvd czy czegos innego ma ktos gdziej jakas rozpiske od czego to moze byc ?ale czy mozna wpiac sie w ta zolta kostke ktora juz jest ?
radio cabbase takie jak bylo montowane po lifcie a w amplitunerze jest orginalna zólta kosta ktos wie od czego moze byc ta kostka w velu ?bo jak by jej nie bylo to bym podlaczyl auxa tak jak na forum espace maja ale w velu juz jest podpieta ta zolta kosta i pytanie czy to moze byc od dvd czy czegos innego ma ktos gdziej jakas rozpiske od czego to moze byc ?ale czy mozna wpiac sie w ta zolta kostke ktora juz jest ?
- Załączniki
-
- 1.jpg (51.5 KiB) Przejrzano 12844 razy
- rafal1981
- Klubowicz
- Rok: 2007
- Silnik: 2.0 dCi
- Drugie auto: FORD TAUNUS TCIII2.0
Re: Dokładanie auxa do wersij phII
A do czego potrzebne wejście AUX tak tylko pytań z ciekawości
-
- Forumowicz
np. zeby telefon podlaczyc i muzyke puscic
-
- Administrator
- Rok: 2003
Z tego juz chyba wyluskasz 
Ogolnie mozesz ta kostke wypiac i wpiac swoja bo to nic innego jak przedluzka do zlacza ktore znajduje sie w polifcie za popielniczka a do ktorego wpina sie wlasnie wiazke DVD.

Ogolnie mozesz ta kostke wypiac i wpiac swoja bo to nic innego jak przedluzka do zlacza ktore znajduje sie w polifcie za popielniczka a do ktorego wpina sie wlasnie wiazke DVD.
- Załączniki
-
- tuner.png (124.78 KiB) Przejrzano 12832 razy
Bardzo przydatny patent z AUX sam mam ale w radiu Tuner List tam jest prościej bo wtyczka z tyłu radia
a do czego? muzyka z telefonu no i oczywiście bardzo dobrze sprawdza się jako zestaw głośnomówiący 

-
- Forumowicz
Wojt90 a to jakie ty masz radio ? zrobisz zdjecie i pokazesz jak masz to dodane ?
- milimetr58
- Klubowicz
- Drugie auto: VelSatis 2.0T
W którym miejscu dokładnie jest ta wtyczka, mam takie radio i z chęcią bym podłączył kabelek, tylko jaki kabelek i w które miejsce trzeba podłączyć? Może jakieś foto poproszęWojT90 pisze:Bardzo przydatny patent z AUX sam mam ale w radiu Tuner List tam jest prościej bo wtyczka z tyłu radiaa do czego? muzyka z telefonu no i oczywiście bardzo dobrze sprawdza się jako zestaw głośnomówiący

Waldek i Ewa
Moi Drodzy siara
pomyliłem radia u mnie jest UPDATE LISt ;( (wyglądają bliźniaczo )
Przejściówka kosztuje grosze na aledrogo ( tu przykład)
http://allegro.pl/aux-jack-carminat-1-5 ... 32560.html
Wystarczy wyjąć radio i z tyłu miejsce powinno to być wolne w radiu
pzdr
Wojtek

Przejściówka kosztuje grosze na aledrogo ( tu przykład)
http://allegro.pl/aux-jack-carminat-1-5 ... 32560.html
Wystarczy wyjąć radio i z tyłu miejsce powinno to być wolne w radiu

pzdr
Wojtek
- milimetr58
- Klubowicz
- Drugie auto: VelSatis 2.0T
A jaka jest różnica między tymi radiami? Muszę iść do auta i zobaczyć jakie ja mam dokładnie radio.
Waldek i Ewa
Jeśli się nie mylę to update działa na magistrali CAN poza tym wyglądają jak kopie
Ja nie mam ani zmieniarki ani nawigacji jeśli też tak masz powinno zostać jedno wolne miejsce w radiu na wtyczkę jak z linka powyżej i to własnie tam wpinamy kostkę. z racji braku nawigacji kabel przeprowadziłem przez schowek poniżej radia i uchwyt do kratki na telefon i wszystko działa lux

Ja nie mam ani zmieniarki ani nawigacji jeśli też tak masz powinno zostać jedno wolne miejsce w radiu na wtyczkę jak z linka powyżej i to własnie tam wpinamy kostkę. z racji braku nawigacji kabel przeprowadziłem przez schowek poniżej radia i uchwyt do kratki na telefon i wszystko działa lux