Tak masz słuszną rację. Nawet sporo było o tym pisane tu na forum. Ale człowiek z nawału spraw,które ma do załatwienia,czasami nie do końca pomyśli dobrzeaxa2zxz pisze:To ciekawe, ze jeszcze nikt nie napisal kolezance, ze... Wcale nie wyjmuje radia3.0 dCi, 2002 rok wiec to co siedzi w konsoli to tylko zmieniarka do radia. Na zmieniarce nie ma kodu security. Tuner na ktorym jest odpowiednia naklejka wraz z kodem znajduje sie po lewej stronie pod tylna kanapa. Trzeba podniesc siedziska, wypiac spinki od wykladziny, wyjac wykladzine, wypiac chyba 4 kostki od tunera a nastepnie odkrecic torxem 3 sruby i stelaz tunera jest wolny. Wyciagamy go razem z tunerem a nastepnie tuner wyciagamy ze stelaza
I mozna robic fote naklejki
Wysłałem info, może uda się zdobyć, ale nie obiecuje na 100%. Mam dojście, ale nie wiem, czy człowiek dzisiaj pracuje.velek_ostrow pisze:Panowie posiada ktoś dojście w ASO? Potrzebuję zdobyć pin do Carbasse DVD, oczywiście nie za free. VIN VF1BJ0F0B33700133.
Kupiłem cały zestaw, ale sprzedający zrobił w ... (nie powiem w co). Miał dostarczyć pin, ale się wypiął. Dobrze że chociaż VIN dostałem
Prawdopodobnie się uda, dostałem info, że może się uda i jutro dostanę te kody. Z tym, że nie wiem o której godzinie, bo sam mam ostatnio dużo różnych spraw, ale postaram się. Mogę powiedzieć, że na 99% da radę, tylko mam nadzieję, że to dobry VIN jest co podałeś.velek_ostrow pisze:Dzięki, jak się uda to będę bardzo zobowiązany