Media Nav
-
- Forumowicz
- Rok: 2003
- Silnik: 2.0T
- Drugie auto: Scenic 1.6 2002 PL
Media Nav
Przeglądając forum znalazłem info iż do Vela został zamontowany Media Nav. Ciekawe rozwiązanie, tylko jak to wygląda od strony technicznej. Jak to podłączyć, czy wszystko działa (co nie działa) i jak się sprawuje.
-
- Klubowicz
- Rok: 2002
- Drugie auto: Citroen C4
Re: Media Nav
To pewnie u mnie widziałeś:D
Dziala wszystko. Trzeba kupic radio antena gps. Przejsciowke pod zwykla antene. Przerobic wiazke od pilota. Jedyne co nie dziala to wyciszenie radia mute z pilota. Przy ori radiu wystarczylo wcisnac jednoczesnie glosniej i ciszej. Tu to nie dziala.
Dziala wszystko. Trzeba kupic radio antena gps. Przejsciowke pod zwykla antene. Przerobic wiazke od pilota. Jedyne co nie dziala to wyciszenie radia mute z pilota. Przy ori radiu wystarczylo wcisnac jednoczesnie glosniej i ciszej. Tu to nie dziala.
-
- Forumowicz
Tak się zastanawiałem nad montażem czegoś takiego jednak poszło w stronę 2 DIN Android 6.0. Jak się będzie sprawowało dam znać.
-
- Forumowicz
Dziś przyjechała, kurde trochę mała jak na dziurę po oryginalnych bebechach. Na razie wrzucona w dziurę na szybko, zobaczymy jak będzie się sprawowała. Na plus modem LTE, dołączona kamera DVR, ogólnie szybkość działania.
- rafal1981
- Klubowicz
- Rok: 2007
- Silnik: 2.0 dCi
- Drugie auto: FORD TAUNUS TCIII2.0
daj jakieś zdjęcia
-
- Forumowicz
Dziś dopiero udało mi się zamontować. Dam zdjęcia jak dorobię jakąś ramkę, bo tak to flaki z olejem.
I jak ogarnąłeś może ramkę?
Ja miałem w poprzednim aucie radio 2 DIN z androidem i chodziło bardzo fajnie. W velu jest kłopotliwe jego zamonowanie.
Albo daj chociaż foto jak wyszło razem z flakami
Chodzi bardziej o koncept montażu i wykonalność.
Ja miałem w poprzednim aucie radio 2 DIN z androidem i chodziło bardzo fajnie. W velu jest kłopotliwe jego zamonowanie.
Albo daj chociaż foto jak wyszło razem z flakami

Jesteś pewien?sasio pisze:Media Nav Evolution lepsze

Na takim andku można mieć praktycznie wszystko na co pozwala Android włącznie z szeroka gama aplikacji na Google Play (i nie tylko

Takie radia mają też wbudowany wzmacniacz i lepiej grają głośniki niż na fabrycznym radiu. Wejścia na dashcam oraz kamerę cofania, wyjścia na dodatkowe monitory, USB, BT, Wifi. Trochę tego jest...
- sasio
- Administrator
- Rok: 2002
Porównując Media Nav z Media Nav Evolution 

VelSatisem się nie jeździ.
VelSatisem się podróżuje!
VelSatisem się podróżuje!