A więc Velsatowicze wszystko jest uzgodnione z właścićielem miejsca,w którym się spotykamy 9-go września 2017r. wjazd od godz. 9-ej

. Mamy duży plac,nikt nie będzie krzywo patrzył jak podniesiemy maski do góry i odkręcimy korek od zbiorniczka wyrównawczego-pełny luzik

[/size]. Na miejscu mamy mini bar,stoliki z parasolami,piękny park,szkoła muzyczna,muzeum z eksponatami historycznymi z drugiej Wojny Światowej Bitwy nad Bzurą i 100m do placu zabaw. Także nikt nie będzie się nudził,ani najmłodsi,ani najstarsi . Do tego mamy grila. Gril i napoje są ode mnie. Was to nie interesuje. Tylko obowiązuje Was przyjazd obowiązkowy.Wstęp wolny. Adres-Kutno ul.Kutrzeby 13. Także rezerwujemy sobie 9-go września. Bez wymówek,paluszek i główka to szkolna wymówka. Ja też nie mam łatwo,bo pracuję po całej Europie. Ale 9-ty września jest mój w Kutnie z Wami i naszymi velkami. Nie ukrywam,że czekam na Wasze posty potwierdzające przybycie. Idziemy na rekord. Mile widziane też inne modele RENAULT. ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!