VelSatis Klub - Tu się witamy
Re: VelSatis Klub - Tu się witamy
Witam wszystkich klubowiczów 

- manulu
- Forumowicz
- Rok: 2006
- Silnik: 2.0T
- Drugie auto: peugeot 206
Witam,
wszystkich szczęśliwych posiadaczy VelSatis-ów.
moje zamiłowanie z VelSatis-em zaczęło się 2011 r. zakupem (kwiecień)
Renault Vel Satis rok produkcji 2006
Silnik 2.0 T 170KM. Auto sprowadzone z Francji sprawdzone w serwisie renault z pełną dokumentacją i przebiegiem w chwili zakupu 143000 km.
Od razu założony gaz BRC najmocniejszy reduktor i wtryskiwacze do 240 km (na słabszym reduktorze nie dawał rady przy 3,5 tys/obr przełączał na benzynę) teraz śmiga rewelacyjnie.
Niestety po przejechaniu 285000 km silnik zaczął brać olej i to dużo wiec w bieżącym (2017) roku zdecydowałem o wymianie silnik (iż szkoda mi było sprzedać tak cudne auto
). Znalazłem silnik od RENAULT LAGUNA III GT SILNIK 2.0 T F4R K800 z mocą 205KM (silnik przy zakupie miał przejechane 40 km sprowadzony po krasztestach) i od marca autko pracuje na tym silniku rewelacyjnie.
Teraz poszukuje magika z hamownią który by wgrał mody do komputera i go porządnie wysterował, ale na to potrzebuję trochę jeszcze czasu i finansów.
Jeszcze raz witam wszystkich klubowiczów
wszystkich szczęśliwych posiadaczy VelSatis-ów.
moje zamiłowanie z VelSatis-em zaczęło się 2011 r. zakupem (kwiecień)
Renault Vel Satis rok produkcji 2006
Silnik 2.0 T 170KM. Auto sprowadzone z Francji sprawdzone w serwisie renault z pełną dokumentacją i przebiegiem w chwili zakupu 143000 km.
Od razu założony gaz BRC najmocniejszy reduktor i wtryskiwacze do 240 km (na słabszym reduktorze nie dawał rady przy 3,5 tys/obr przełączał na benzynę) teraz śmiga rewelacyjnie.
Niestety po przejechaniu 285000 km silnik zaczął brać olej i to dużo wiec w bieżącym (2017) roku zdecydowałem o wymianie silnik (iż szkoda mi było sprzedać tak cudne auto

Teraz poszukuje magika z hamownią który by wgrał mody do komputera i go porządnie wysterował, ale na to potrzebuję trochę jeszcze czasu i finansów.
Jeszcze raz witam wszystkich klubowiczów

-
- Administrator
- Rok: 2007
- Silnik: 3.5 V6
Witam kolegę z Konina
. Chyba nigdy Twojego Vela nie widziałem, bo z w Koninie same przedlifty widuję, ale to i tak rzadko. Jak szukasz magika to na Żychlinie mieszka taki elektronik, on Ci ustawi dobrze silnik.

-
- Forumowicz
- Rok: 2003
- Drugie auto: Scenic 1.6 2002 PL
Witam wszystkich!
Od ponad roku jestem właścicielem Vel Satisa Initiale 2.0T manual 2003 (2004) z LPG Vialle V gen. Auto zaniedbane przez Niemców powoli odbudowuje, jednak że od 7 miesięcy jestem podwójnym tatą na samochód czasu brak jakiegokolwiek. Mimo to czasami uda się coś grzebnąć, mam CLIPA, jakby ktoś z okolic potrzebował. Pozdrawiam wszystkich Versalkowiczów!
Od ponad roku jestem właścicielem Vel Satisa Initiale 2.0T manual 2003 (2004) z LPG Vialle V gen. Auto zaniedbane przez Niemców powoli odbudowuje, jednak że od 7 miesięcy jestem podwójnym tatą na samochód czasu brak jakiegokolwiek. Mimo to czasami uda się coś grzebnąć, mam CLIPA, jakby ktoś z okolic potrzebował. Pozdrawiam wszystkich Versalkowiczów!
Witajcie 
Przybywam w Vel Satisie 2,0 T polift.
Pozdrawiam,

Przybywam w Vel Satisie 2,0 T polift.
Pozdrawiam,
-
- Administrator
- Rok: 2007
- Silnik: 3.5 V6
Witamy, sporo osób pojawiło się z Warszawy 

Witam serdecznie wszystkich klubowiczów 

- sasio
- Administrator
- Rok: 2002
Witam wszystkich nowo przybyłych i zapraszam do prezentacji swoich aut w dziale Nasze Auta.
Z góry przepraszam za dublowanie pw odnośnie dostępu do forum, albo zbyt późne wysyłanie ale tak to niestety jest.
Z góry przepraszam za dublowanie pw odnośnie dostępu do forum, albo zbyt późne wysyłanie ale tak to niestety jest.
VelSatisem się nie jeździ.
VelSatisem się podróżuje!
VelSatisem się podróżuje!
Dzień dobry,
kłaniam się i pozdrawiam.
Tajram
kłaniam się i pozdrawiam.
Tajram
witam jestem nowy zakupiłem piękna wersalke 2.0t 2006 r jestem zaskoczony wielkością i wygodą