Chłopie weź wyluzuj .
Mam dla Ciebie radę, kup mikser do ciasta, wrzuć skarpetki z proszkiem do miski i idź do sprzedawcy powiedz że mikser źle pierze.
Po to wprowadza się ustalenia aby wszystko miało ręce i nogi, i aby przegonić pobieraczy.
Przykładowo czemu ssaki nie napiszą do Renault Polska z prośbą o instrukcje do VelSatis PH2 po polsku, i przez kilka lat takow w Polskim Internecie nie występowała. Musiałem długo czekać na wersję pdf polskiej instrukcji od Renault.
Po pierwsze dostęp do forum zyskujesz po przywitaniu się w tym dziale.
Mówi o tym ogolna zasada pobierania plików.
Po drugie w większości manuali jest link z informacją że jeżeli nie możesz pobrać pliku kliknij w link :
http://velsatis.com.pl/viewtopic.php?f=24&t=59
Po drugie forum nie tylko jest od pobierania plików ale uczestnictwa, ale jeżeli wpadasz na forum, specjalnie aby pobrać pliki i co lepsze umieścić je na Chomikuj aby zarobić, lub nie chcesz płacić za Chomika aby mieć mapy to trudno.
Na większości forum dostęp do działu pobierania plików jest dla klubowiczy lub osób z kilkoma postami, a u nas tego nie ma, i jest źle.
Ogólnie dostęp do pobierania plików jest na podstawie innych danych a nie własnego loginu i hasła.
Myślę aby wprowadzić zasadę kilku postów, bo faktycznie jest to bezsensowne siedzieć godzinami aby znaleźć coś, często jeszcze za to zapłacić , wrzucić na forum aby było dostępne za darmo i jeszcze źle
VelSatisem się nie jeździ.
VelSatisem się podróżuje!