Na forum jestem już od pewnego czasu jednak dziś natknęło mnie aby pochwalić się w końcu swoim Velkiem. Data nie jest przypadkowa bo dokładnie 2 lata temu tj. 10.04.2015roku kupiłem swojego Vel Satisa, zakup totalnie w ciemno ( poprzedni raz auto widziałem pół roku wcześniej) od mojego dobrego kumpla z innego województwa.
Versalka w dniu zakupu wyglądała jak poniżej :
Rocznik 2005
wersja Expression + drewniane dekory wewnątrz ( to chyba tyle z ponad programowego wyposażenia)
silnik 2.0T + LPG
przebieg 215 tys
Po krótkim czasie Versalka dostała nowe felgi na lato
I tak służyła mi tylko i wyłącznie z jedną awarią pompy paliwa z mojej głupoty dodam po dzień 30.04.2017 kiedy to przemiły Pan Iveco Daily postanowił zapoznać piękną Renatę z bliska i oto efekt

Jednak zdarzenie było na tyle fartowne iż ucierpiały jedynie drzwi przednie i tylne dlatego nowe zostały zakupione szybko założone a aktualnie Vel przebywa u zaprzyjaźnionego lakiernika który to dopieszcza go na tip top
Aktualny wygląd Vel rzucę jak tylko wróci w moje ręce !

Na dzień dzisiejszy Versalka posiada przebieg rzędu 263 tys km. i ciągle rośnie
Na Velka czekają również nowe głośniki polecane na innych forach do tego konkretnie modelu a mianowicie Alpine SXE-1350S Na początku gdy go kupiłem był białym krukiem na drodze teraz jest ich w Krakowie coraz więcej

pozdro na drodze !

Wojtek