VelSatis Klub - Tu się witamy
Re: VelSatis Klub - Tu się witamy
Witam właścicielem velsatisa nie jestem, ale mam pod opieką 2 szt. 2.t i 3,5l i czasami będę szukał wiedzy tajemnej znanej tylko serwisom i użytkownikom rzecz jasna, ale może w ramach wiedzy już zdobytej będę mógł pomórz komuś. 

-
- Rok: 2002
- Silnik: 2.0T
Witam jestem właścicielem velsatisa 3,5 6v i napewno wiedza zawarta na forum bardzo mi się przyda. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
-
- Rok: 2004
- Drugie auto: Laguna III ph 1 2.0T
Witam serdecznie szanowne grono stałem się niedawno posiadaczem versalki 2.0T, ale moje serce od lat związane jest z marką Renault w rodzinie jeszcze Scenic II ph 2 1.6 16v, Laguna III ph 1 2.0T oraz Espace IV przedlift 2.0T automat. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Diagnostyka CLIP Kraśnik lubelskie
Cześć. Od dziś szczęśliwy właściciel Vel Satisa 2004 

-
- Forumowicz
- Drugie auto: Cadillac SLS v8
Witam wszystkich, od dzis posiadacz Vel Satisa z 2002 z motorkiem 2.0T. Bedziemy pochłaniac wspólne kilometry po drogach Europy. Pozdrawiam Chris
Witamy z dwoma Velami 2.0 turbo automat z LDZ
-
Witam Witam szczęśliwych posiadaczy 

Dzień dobry,
podróżuję Grand Espace IV, r.2003, 2.0T
auto wygodne i komfortowe. Na razie mało nim najechałem km, bo z dwójką małych dzieci się nie pojeździ za daleko, choć gabaryty zachęcają na dalszą podróż.
Pozdrowienia z miasta Łodzi.
podróżuję Grand Espace IV, r.2003, 2.0T
auto wygodne i komfortowe. Na razie mało nim najechałem km, bo z dwójką małych dzieci się nie pojeździ za daleko, choć gabaryty zachęcają na dalszą podróż.
Pozdrowienia z miasta Łodzi.

Witam, po roku uzytkowania 2.0T Privileg undalo mi sie "wymienic" go na 3.5 Initale z 2002r i tak po malu probuje zwrocic mu pelna funkcionalnosc.