[2.0T]Tryb serwisowy / Fault in fuel injection / Kraftstoff Defekt / Injection Defaillante + ESP + SERVICE
Re: [2.0T]Tryb serwisowy / Fault in fuel injection / Kraftstoff Defekt / Injection Defaillante + ESP + SERVICE
Jeszcze jedno pytanie. Ta plastikowa zaslepka na uklad ktora jest wewnatrz byla jakby zgrzana lub wklejona. Macie jakis sposob zeby ja zamocowac? czy sciagacie bialy plastik z jezykami do ponownego montazu czarnej plytki plastikowej?
Czy biały korpus z jezyczkami powinien byc sciagniety do prawidlowego zamontowania czarnej plastikowej oslony wewnatrz?
Czy biały korpus z jezyczkami powinien byc sciagniety do prawidlowego zamontowania czarnej plastikowej oslony wewnatrz?
- Załączniki
-
- aviary-image-1564909826047.jpeg (2.27 MiB) Przejrzano 16962 razy
-
- aviary-image-1564909795557.jpeg (1.43 MiB) Przejrzano 16962 razy
- sasio
- Administrator
- Rok: 2002
- Silnik: 2.0T
Re: [2.0T]Tryb serwisowy / Fault in fuel injection / Kraftstoff Defekt / Injection Defaillante + ESP + SERVICE
Nic z tym nie zrobisz będzie latac
VelSatisem się nie jeździ.
VelSatisem się podróżuje!
VelSatisem się podróżuje!
-
- Forumowicz
- Drugie auto: Renault Scenic
Witam, ja też bym prosił o linka na pw z regeneracji przepustnicy. Dwa lata temu założyłem nowa, a teraz problem wraca znowu
-
- Rok: 2003
- Drugie auto: Twingo
Witam. Poproszę o przesłanie na priv link do regeneracji przepustnicy.
Witam,
Również proszę o przesłanie na priv linku do regeneracji przepustnicy.
Również proszę o przesłanie na priv linku do regeneracji przepustnicy.
Witam serdecznie u mnie ten sam problem już któryś raz przepustnica regenerowana bo wciąż na gwarancji i cóż 500 km przejechane i podczas deszczu znów problem od roku mam z tym problem proszę o pomysły rady może ktoś coś. Mam jeszcze jedną przepustnicę aluminiowo plastikową też wskakuje błąd ale chodzi na wysokich obrotach i nie wchodzi wyżej niż 2500
-
- Drugie auto: Safrane 2,5 B
Witam wszystkich.Bardzo bym prosił o przesłanie tej instrukcji regeneracji przepustnicy na PW ponieważ nie mogę jej pobrać . Serdecznie dziękuję!
Dzień dobry, borykam się z problemem w Grand Espace IV po zmianie przepustnicy z plastikowej na metalową. Bardzo proszę o podesłanie na PW softu do podgrania w sterowniku silnika. Męczę się już kilka miesięcy.... Jaszpol w Łodzi wycenił zabawę na 8k 

Witam
Wymieniłem przepustnice plastikowa na metalową
ściągnąłem reprog w pliku iso
jak mogę to samodzielnie przeprogramowac?
pozdrawiam
Wymieniłem przepustnice plastikowa na metalową
ściągnąłem reprog w pliku iso
jak mogę to samodzielnie przeprogramowac?
pozdrawiam