VelSatis Klub - Tu się witamy
Re: VelSatis Klub - Tu się witamy
Witam serdecznie wszystkich tu zgromadzonych 

Witam szanowne grono
-
- Rok: 2003
- Silnik: 3.0 dCi V6
Witam wszystkich forumowiczów serdecznie
mój Vel Satis jest z roku 2003 silnik 3.0 v6, używam jako główny właściciel od ponad dwóch lat, paręprzygód już było, ale myślę, że jeszcze trochę ze mną zostanie

mój Vel Satis jest z roku 2003 silnik 3.0 v6, używam jako główny właściciel od ponad dwóch lat, paręprzygód już było, ale myślę, że jeszcze trochę ze mną zostanie

siemanko wszystkim 

-
- Silnik: 3.5 V6
Witam szanowne grono. Stałem się posiadaczem velsatisa z 2002r silnik 3.5 wersja initiale .
Witajcie! Na imię mam Kuba i jestem w trakcie poszukiwań jakiegoś Welonka. Myślę o 2.0 dci. Pozdrawiam
witam wszystkich milosników VelSatis moj to 2.0dci 2005r
-
- Forumowicz
- Silnik: 2.0T
- Drugie auto: Scenic 1.6 2002 PL
Z tym "niezawodnego" to bym polemizował mimo lifta u kolegi...zwłaszcza przy 2.2dci. Wielu z nas musiało się przyzwyczaić do usterek, których nie jest łatwo się pozbyć na stałe.
cześć wszystkim,
od kilku dni jesteś właścicielem czarnego Vel Satisa. na forum trafiłem trochę wcześniej szukając informacji przed zakupem.
od kilku dni jesteś właścicielem czarnego Vel Satisa. na forum trafiłem trochę wcześniej szukając informacji przed zakupem.
Część!
Od wczoraj zostałem posiadaczem kolejnej Renaty tym razem do kolekcji doszedł vel satis w wersji bieda edyszyn od dawna chorowałem na niego aż w końcu trafiłem
teraz tylko wymiana silnika i jazda
BTW pod domem mam jeszcze Lagune II safrane II i mastera IV 
Od wczoraj zostałem posiadaczem kolejnej Renaty tym razem do kolekcji doszedł vel satis w wersji bieda edyszyn od dawna chorowałem na niego aż w końcu trafiłem