Rafał wjeżdżać można już od 9h,a dzwonek będzie o 11h. Za nieusprawiedliwione nie przybycie nagana z wpisem na forumrafal1981 pisze:O której godzinie będziecie w Kutnie na miejscu chodzi mi czy wcześniej niż na 11.

Rafał wjeżdżać można już od 9h,a dzwonek będzie o 11h. Za nieusprawiedliwione nie przybycie nagana z wpisem na forumrafal1981 pisze:O której godzinie będziecie w Kutnie na miejscu chodzi mi czy wcześniej niż na 11.
To bylaby dopiero niespodzianka... Juz wyobrazam sobie film kręcony z drona jak na miejsce wesela wjeżdża parada velsatisow...Gabrielo Vel satis pisze:Panowie nie problem upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Z tego co mi wiadomo to wesele trwa do rana,więc po zlocie chętni mogą obrać kierunek Koło i zrobimy koledze niespodziankę![]()
Kto się pisze?
Waldek daj jakiś namiar,może coś się ziściValdek pisze:To bylaby dopiero niespodzianka... Juz wyobrazam sobie film kręcony z drona jak na miejsce wesela wjeżdża parada velsatisow...Gabrielo Vel satis pisze:Panowie nie problem upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Z tego co mi wiadomo to wesele trwa do rana,więc po zlocie chętni mogą obrać kierunek Koło i zrobimy koledze niespodziankę![]()
Kto się pisze?
a miejsca tam sporo i widoki piekne więc efekt bylby niesamowity!
Coż... Marzenia marzeniami a tak na serio to zycze wszyskim niezapomnianej imprezy i klimatu jakiego zazdrościć będzie reszta kraju. No może jeszcze dobrej pogody
Od 8h59 jestemsasio pisze:Podaje namiary do nas, aby można było się skontaktować.
Gabrielo +48 691 055 662
Sasio +48 696 153 468
Gabrielo od której tam będziesz?