Magister
- Magister
- Klubowicz
- Rok: 2009
- Silnik: 2.0T
- Drugie auto: Renault Laguna 2.0
Re: Magister
Niestety, boczki materiałowe nie mają rolet, a maskownice są, lecz wszystkie jakie mam są ze znaczkami Cabasse. Po przyjeździe zrobię zdjęcia. W sumie mam 3 kpl. boczków w różnym stanie, z listwami, bez listew 

- sasio
- Administrator
- Rok: 2002
Potrzebuje właśnie materiałowe od Privki, bez rolet, niech będą z maskownicami 
Stan ich pewnie będzie okey, typu bez połamań, wgnieceń itd.
Najgorzej jest z wysyłką, niestety ale kurierzy łamią boczki :/

Stan ich pewnie będzie okey, typu bez połamań, wgnieceń itd.
Najgorzej jest z wysyłką, niestety ale kurierzy łamią boczki :/
VelSatisem się nie jeździ.
VelSatisem się podróżuje!
- Magister
- Klubowicz
Hej fotki zrobione, lecz stan boczków z racji ilości "gratów", które nie mieszczą mi się już w domu uległ zmianie. Na dzień dzisiejszy oceniam je na 3,5-4. Oto zdjęcia:
Boczek lewy tył

Maskownica cała wraz z uchywtami montażowymi, popielniczka i uchwyt drzwiowy w stanie tragicznym - klei się. Brak głośników, odbarwienie na górnej listwie montażowej, kilka wgniotek na dolnej partii boczka.
Boczek prawy tył

Maskownica cała wraz z uchywtami montażowymi, popielniczka i uchwyt drzwiowy w stanie tragicznym - klei się. Brak głośników, odbarwienie na górnej listwie montażowej.
Boczek lewy przód
Maskownica cała wraz z uchywtami montażowymi, uchwyt drzwiowy w stanie tragicznym - klei się. Brak głośników, pęknięty jeden z uchywtów montażowych spinki - brak możliwości naprawy, tylko wymiana z innego boczka. Górna listwa montażowa klejona na taśmę, jak w manualu naprawczym.
Boczek prawy przód

Maskownica cała wraz z uchywtami montażowymi, uchwyt drzwiowy w stanie tragicznym - klei się. Brak głośników, pęknięty jeden z uchywtów montażowych spinki - brak możliwości naprawy, tylko wymiana z innego boczka. Górna listwa montażowa klejona na taśmę, jak w manualu naprawczym.
Boczek lewy tył

Maskownica cała wraz z uchywtami montażowymi, popielniczka i uchwyt drzwiowy w stanie tragicznym - klei się. Brak głośników, odbarwienie na górnej listwie montażowej, kilka wgniotek na dolnej partii boczka.
Boczek prawy tył

Maskownica cała wraz z uchywtami montażowymi, popielniczka i uchwyt drzwiowy w stanie tragicznym - klei się. Brak głośników, odbarwienie na górnej listwie montażowej.
Boczek lewy przód

Boczek prawy przód

- sasio
- Administrator
Potrzebuję oba przednie, pytanie jak stan materiału?
W moich pękło przy łączeniu rączki którą zamykamy drzwi z materiałem na którym opieramy rękę.
Uchwyty do spinek przełożę sobie ze swoich.
P.S FOtka prawego boczku to zdjecie tylnego
Podaj tylko cenę.
W moich pękło przy łączeniu rączki którą zamykamy drzwi z materiałem na którym opieramy rękę.
Uchwyty do spinek przełożę sobie ze swoich.
P.S FOtka prawego boczku to zdjecie tylnego

Podaj tylko cenę.
- sasio
- Administrator
Możesz zrobić tylko fotki od boku łączenia listwy z całym boczkiem.
Chodzi mi to gdy otworzymy drzwi widać łączenie górnego elementu z dolnym, u mnie po klejeniu jest tragedia.
Na fotce chodzi mi o to łączenie tylko że od boku

Chodzi mi to gdy otworzymy drzwi widać łączenie górnego elementu z dolnym, u mnie po klejeniu jest tragedia.
Na fotce chodzi mi o to łączenie tylko że od boku

- sasio
- Administrator
Ale się trzymają 
Dobra biorę, kwestia wysyłki oraz dobrego zabeZpieczenia aby nie polamali kurierzy.
Podaj nr konta i wplacam.
Później wyczyszcze temat

Dobra biorę, kwestia wysyłki oraz dobrego zabeZpieczenia aby nie polamali kurierzy.
Podaj nr konta i wplacam.
Później wyczyszcze temat
- Magister
- Klubowicz
Wydatków ciąg dalszy. Po ostrym wpadnięciu w dziurę i przeglądzie technicznym wyszedł uszkodzony sworzeń wahacza i luz na drążku kierowniczym. Zakupiłem drążek i sworzeń TRW.
Ma do Was pytanie, jaki jest rozmiar klucza do oryginalnego drążka kierowniczego? Ten z TRW jest na klucz 32mm, lecz Renówki lubią kombinować, a nie chcę zostać z rozgrzebanym autem...bo nie będę miał czym jechać po klucz
Ma do Was pytanie, jaki jest rozmiar klucza do oryginalnego drążka kierowniczego? Ten z TRW jest na klucz 32mm, lecz Renówki lubią kombinować, a nie chcę zostać z rozgrzebanym autem...bo nie będę miał czym jechać po klucz

- rafal1981
- Klubowicz
- Rok: 2007
- Silnik: 2.0 dCi
- Drugie auto: FORD TAUNUS TCIII2.0
Zawsze możesz rowerkiem skoczyć
żarcik