Czyli jest szansa, że nie jest uszkodzony, tylko wystarczy go przeczyścić. To teraz przede mną wyzwanie aby znaleźć mechanika, który będzie chciał się tym zająć, bo ostatni to sami "wymieniacze" mi się trafiająKrzysiekEg pisze: ↑13 sie 2018, 15:53 Uszkodzony jak najbardziej pokaże w clipie, brudny już niekoniecznie. Tak samo z lejącymi wtryskami.

Sprawdzę. Czy komputer może wprowadzać opóźnienia w pokazywaniu informacji na żywo? Pytam ponieważ mam stary (=wolny) komputer do obsługi Clipa i nie chciałbym się sugerować wynikami jeśli komputer może mieć na nie wpływ.KrzysiekEg pisze: ↑13 sie 2018, 15:53 Jakie dane, to musisz sam w czasie jazdy zobaczyć. Jak reaguje przepływomierz powietrza na wciskany pedał gazu, czy rośnie gramatura przepływającego powietrza, i czy są opóźnienia.
Z tym coraz trudniej. Jak ktoś zna kogoś z Krakowa (lub okolic) to niech podzieli się namiaremKrzysiekEg pisze: ↑13 sie 2018, 15:53 Tutaj potrzeba kumatego mechanika, któremu chce się pogrzebać.

Wielki dzięki za podpowiedzi.KrzysiekEg pisze: ↑13 sie 2018, 15:53 Nie musiałem jeszcze zagłębiać się w silnik nissana i nie znam go, więc praktycznych porad Ci nie dam.
Gdybyś miał jeszcze jakiś trop to naprawdę nie ograniczaj się i śmiało się podziel