VelSatis Klub - Tu się witamy
Re: VelSatis Klub - Tu się witamy
Taaaaaak. Łoooo rany! Jak to się czasoprzestrzeń zakręciła.
Kopę lat jak to mówią.
Kopę lat jak to mówią.
Cześć! Mam na imię Daniel, pochodzę z Rzeszowa i mam 25 (prawie) lat Od kilku dni pomykam Vel Satisem 3,5 V6. Z francuskich wehikułów na moim koncie już 2x Megane II (1.4 i 2.0T), 2x Espace IV (2x 3,5 V6) i Laguna II (2.0 16V). Wszystkie renówki miałem Ph1 i z wszystkich byłem mega zadowolony. Zobaczymy czy tym razem to pozostanie
-
- Rok: 2005
- Silnik: 2.0T
Dzień dobry
Zarejestrowałem się jako jeden z wielu posiadaczy luksusowego chociaż leciwego VELSATIS. Fura jest naprawdę wypasiona i wygodna jak nie wiem co. Trochę mu kapie pod spodem ale mam zamiara odwiedzić serwis Renualt i polikwidować wycieki - o ile oczywiście zechcą się tym zająć - ale o tym w kolejnych postach. Teraz witam wszystkich bardzo serdecznie i dziękuję za przyjęcie do grupy.
Pozdrawiam serdecznie.
Zarejestrowałem się jako jeden z wielu posiadaczy luksusowego chociaż leciwego VELSATIS. Fura jest naprawdę wypasiona i wygodna jak nie wiem co. Trochę mu kapie pod spodem ale mam zamiara odwiedzić serwis Renualt i polikwidować wycieki - o ile oczywiście zechcą się tym zająć - ale o tym w kolejnych postach. Teraz witam wszystkich bardzo serdecznie i dziękuję za przyjęcie do grupy.
Pozdrawiam serdecznie.
-
- Rok: 2001
WItam serdecznie
-
- Rok: 2007
- Drugie auto: VS 2.0T
Witam serdecznie,
podwójna satysfakcja, czyli 2x VS 2.0T
podwójna satysfakcja, czyli 2x VS 2.0T
-
- Rok: 2009
Witam Wszystkich miłośników aut Renault VelSatis !!!
Witam i pozdrawiam
-
- Rok: 2005
Witam Wszystkich, właśnie stałem się posiadaczem tego awangardowego pojazdu.
Z wyboru, nie z konieczności. Jako drugi samochód - dla frajdy posiadania i podróżowania.
Z wyboru, nie z konieczności. Jako drugi samochód - dla frajdy posiadania i podróżowania.