VelSatis Klub - Tu się witamy
Re: VelSatis Klub - Tu się witamy
Czesc wszystkim, velek 2.0T 2003
Cześć wszystkim. Jeżdżę Laguną 2ph1 1.8 PB, ale macie na forum wiele ciekawych tutoriali pomocnych przy lagunie i plików
Pozdrowienia dla wszystkich podróżujących velsatis

Pozdrowienia dla wszystkich podróżujących velsatis
Chciałem się przywitać jako nowy, wiec Witam 

WITAM WSYSTKICH 

Witam serdecznie wszystkich. Mam nadzieję wkrótce dołączyć do grona właścicieli Vel Satisa 

Witam serdecznie. Versalka 2.0T 2002. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
Witam Frankofilów.. czy jakoś tak.
To nie ja wybralem VelSatka(Renault) to on(i), one wybrały mnie.
Na koncie byly już: Kangoor, Twingo, Espace, i teraz Prędkość i Satysfakcja <3
To nie ja wybralem VelSatka(Renault) to on(i), one wybrały mnie.
Na koncie byly już: Kangoor, Twingo, Espace, i teraz Prędkość i Satysfakcja <3
Dzień dobry. Mam na imię Krzysiek. Dzisiaj jadąc po Wrocławiu minął mnie Vel Satis , kierowca pozdrowił mnie gestem ręki i odjeżdżając pomachał mi tylną wycieraczką. To utwierdziło mnie w przekonaniu że właściciele versalek tworzą jakąś wspólnotę. Może zabrzmiało to zbyt górnolotnie ale często jak spotykam innego kierowcę vel satisa to się pozdrawiamy.
W sumie to versalki mam już od 3 może 4 lat. Pierwsza to 3,5 2002 r druga to 2,0 DCI 2009 r i ostatnio nabyta 3,5 2006 . Do tej pory miałem tylko RENÓWKI i jednego VW ale przez 2 tygodnie i był to zabytek z 1962 roku T1 ze straży pożarnej z Austrii. W renówkach się zakochałem od pierwszej R 12 A potem było z 6 szt R25 Kangoo 1,5 dci którego ciągle mam bo to do pracy, no i teraz mam można powiedzieć 2,5 szt Vel Satisów bo ten z 2002 r niekoniecznie można liczyć za całość.
W sumie to versalki mam już od 3 może 4 lat. Pierwsza to 3,5 2002 r druga to 2,0 DCI 2009 r i ostatnio nabyta 3,5 2006 . Do tej pory miałem tylko RENÓWKI i jednego VW ale przez 2 tygodnie i był to zabytek z 1962 roku T1 ze straży pożarnej z Austrii. W renówkach się zakochałem od pierwszej R 12 A potem było z 6 szt R25 Kangoo 1,5 dci którego ciągle mam bo to do pracy, no i teraz mam można powiedzieć 2,5 szt Vel Satisów bo ten z 2002 r niekoniecznie można liczyć za całość.
Dzień Dobry
Miło mi dołączyć do wytrawnego grona posiadaczy Velsatisów.
Ksywa oleks została mi jeszcze z podstawówki ale jak kto woli to mam na imię też Piotrek.
Garaż macierzysty to Pabianice.
Miło mi dołączyć do wytrawnego grona posiadaczy Velsatisów.
Ksywa oleks została mi jeszcze z podstawówki ale jak kto woli to mam na imię też Piotrek.
Garaż macierzysty to Pabianice.
Witam starego znajomego od R25. Mam rację?