VelSatis Klub - Tu się witamy
Re: VelSatis Klub - Tu się witamy
Witam wszystkich bardzo serdecznie
to już 4 Vel Satis

-
- Forumowicz
- Rok: 2003
- Silnik: 3.5 V6
- Drugie auto: Espace i inne...
Spoko, różne rzeczy ludzie zbierają 

Witam -
) Login
hasło ftp można

Witam wszystkich! Jestem szczęśliwym posiadaczem Vel-a 2.0t z 2003r. Mam nadzieję, że będzie to początek owocnej współpracy i wymiany doświadczeń.
Witam wszystkich! Forum to dla mnie duża pomoc, gdyż mieszkam na wyspie prawie 5000 km od PL i pogadać z pasjonatami na żywo to tu sobie nie pogadam...
Grzegorz
Grzegorz
Witam,
noszę się z zamiarem kupna renault Vel Satis z silnikiem 2,2 dCi. Wobec złych opinii w prasie odnośnie silnika, zawitałem na Państwa forum. Chciałbym się oprzeć na opinii forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Marek.
noszę się z zamiarem kupna renault Vel Satis z silnikiem 2,2 dCi. Wobec złych opinii w prasie odnośnie silnika, zawitałem na Państwa forum. Chciałbym się oprzeć na opinii forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Marek.
Siemandero jako iż nabyłem pierwsza wersalkę, chciałbym trochę przy niej podłubać. Dostęp do ftp niezmiernie by się przydał
. Pozdrawiam

Cześć wszystkim!
W swojej historii posiadałem już 4 egzemplarze Vel Satisa (wszystkie 2.2 dci). Po przerwie postanowiłem, że wrócę do tego modelu dopiero gdy znajdę godny egzemplarz.
Tak też się stało, zakupiłem właśnie ostatniego już Vel Satisa w wersji poliftowej 2007r 2.0dci 150km z potwierdzoną historią z ASO do samego końca i oryginalnym lakierem na całym samochodzie
W swojej historii posiadałem już 4 egzemplarze Vel Satisa (wszystkie 2.2 dci). Po przerwie postanowiłem, że wrócę do tego modelu dopiero gdy znajdę godny egzemplarz.
Tak też się stało, zakupiłem właśnie ostatniego już Vel Satisa w wersji poliftowej 2007r 2.0dci 150km z potwierdzoną historią z ASO do samego końca i oryginalnym lakierem na całym samochodzie