Witam Frankofilów.. czy jakoś tak.
To nie ja wybralem VelSatka(Renault) to on(i), one wybrały mnie.
Na koncie byly już: Kangoor, Twingo, Espace, i teraz Prędkość i Satysfakcja <3
VelSatis Klub - Tu się witamy
-
- Rok: 2009
- Silnik: 2.0 dCi
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: VelSatis Klub - Tu się witamy
Dzień dobry. Mam na imię Krzysiek. Dzisiaj jadąc po Wrocławiu minął mnie Vel Satis , kierowca pozdrowił mnie gestem ręki i odjeżdżając pomachał mi tylną wycieraczką. To utwierdziło mnie w przekonaniu że właściciele versalek tworzą jakąś wspólnotę. Może zabrzmiało to zbyt górnolotnie ale często jak spotykam innego kierowcę vel satisa to się pozdrawiamy.
W sumie to versalki mam już od 3 może 4 lat. Pierwsza to 3,5 2002 r druga to 2,0 DCI 2009 r i ostatnio nabyta 3,5 2006 . Do tej pory miałem tylko RENÓWKI i jednego VW ale przez 2 tygodnie i był to zabytek z 1962 roku T1 ze straży pożarnej z Austrii. W renówkach się zakochałem od pierwszej R 12 A potem było z 6 szt R25 Kangoo 1,5 dci którego ciągle mam bo to do pracy, no i teraz mam można powiedzieć 2,5 szt Vel Satisów bo ten z 2002 r niekoniecznie można liczyć za całość.
W sumie to versalki mam już od 3 może 4 lat. Pierwsza to 3,5 2002 r druga to 2,0 DCI 2009 r i ostatnio nabyta 3,5 2006 . Do tej pory miałem tylko RENÓWKI i jednego VW ale przez 2 tygodnie i był to zabytek z 1962 roku T1 ze straży pożarnej z Austrii. W renówkach się zakochałem od pierwszej R 12 A potem było z 6 szt R25 Kangoo 1,5 dci którego ciągle mam bo to do pracy, no i teraz mam można powiedzieć 2,5 szt Vel Satisów bo ten z 2002 r niekoniecznie można liczyć za całość.
-
- Rok: 2005
- Silnik: 2.0T
- Podziękował;: 0
Dzień Dobry
Miło mi dołączyć do wytrawnego grona posiadaczy Velsatisów.
Ksywa oleks została mi jeszcze z podstawówki ale jak kto woli to mam na imię też Piotrek.
Garaż macierzysty to Pabianice.
Miło mi dołączyć do wytrawnego grona posiadaczy Velsatisów.
Ksywa oleks została mi jeszcze z podstawówki ale jak kto woli to mam na imię też Piotrek.
Garaż macierzysty to Pabianice.
-
- Rok: 2003
- Silnik: 3.5 V6
- Podziękował;: 2 razy
Cześć! Mam na imię Daniel, pochodzę z Rzeszowa i mam 25 (prawie) lat
Od kilku dni pomykam Vel Satisem 3,5 V6. Z francuskich wehikułów na moim koncie już 2x Megane II (1.4 i 2.0T), 2x Espace IV (2x 3,5 V6) i Laguna II (2.0 16V). Wszystkie renówki miałem Ph1 i z wszystkich byłem mega zadowolony. Zobaczymy czy tym razem to pozostanie 

-
- Silnik: 2.0T
-
- Silnik: 3.0 dCi V6
Dzień dobry
Zarejestrowałem się jako jeden z wielu posiadaczy luksusowego chociaż leciwego VELSATIS. Fura jest naprawdę wypasiona i wygodna jak nie wiem co. Trochę mu kapie pod spodem ale mam zamiara odwiedzić serwis Renualt i polikwidować wycieki - o ile oczywiście zechcą się tym zająć - ale o tym w kolejnych postach. Teraz witam wszystkich bardzo serdecznie i dziękuję za przyjęcie do grupy.
Pozdrawiam serdecznie.

Zarejestrowałem się jako jeden z wielu posiadaczy luksusowego chociaż leciwego VELSATIS. Fura jest naprawdę wypasiona i wygodna jak nie wiem co. Trochę mu kapie pod spodem ale mam zamiara odwiedzić serwis Renualt i polikwidować wycieki - o ile oczywiście zechcą się tym zająć - ale o tym w kolejnych postach. Teraz witam wszystkich bardzo serdecznie i dziękuję za przyjęcie do grupy.
Pozdrawiam serdecznie.