Strona 1 z 1

System diagnostic menu

: 09 lis 2020, 19:00
autor: chrisfox
Niestety, właśnie sobie zafundowałem coś takiego, jak na obrazku. Domaga się kodu i tyle. Czy to taki sam kod, jak do radia, czy się trzeba z VINem wybrać do ASO?
menu.jpg
menu.jpg (213.1 KiB) Przejrzano 761 razy

Re: System diagnostic menu

: 09 lis 2020, 20:30
autor: chevi

Re: System diagnostic menu

: 09 lis 2020, 21:44
autor: chrisfox
Niestety, to znam - i nie ma tam odpowiedzi. Właśnie taką diagnostykę przeprowadzałem i ręka mi się omskła, nacisnąłem przypadkiem niedobrą opcję. Pośpiech nie prowadzi do niczego mądrego ;)

Re: System diagnostic menu

: 10 lis 2020, 13:16
autor: chrisfox
Zrobione :)

Gdyby ktoś potrzebował podpowiedzi: Clip, wchodzimy w jednostkę komunikacji, potem trzeba wybrać opcję identyfikacji kalkulatora i pojawi się ekranik z różnymi danymi. Jest tam linijka "kluczyk przystosowania nawigacji" i to jest literowo-cyfrowy prekod do przepuszczenia przez apkę. Potem już wyskakują cztery cyferki - wpisałem, restart i wszystko działa.