System diagnostic menu

Nawigacje, CB radio, Car Audio
Awatar użytkownika
chrisfox
Forumowicz
Posty: 749
Rejestracja: 04 cze 2017, 19:21
Skąd: Warszawa
Rok: 2005
Silnik: 3.5 V6
Drugie auto: Renault Safrane 2,5
Podziękował;: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy

System diagnostic menu

Post autor: chrisfox » 09 lis 2020, 19:00

Niestety, właśnie sobie zafundowałem coś takiego, jak na obrazku. Domaga się kodu i tyle. Czy to taki sam kod, jak do radia, czy się trzeba z VINem wybrać do ASO?
menu.jpg
menu.jpg (213.1 KiB) Przejrzano 101 razy

chevi
Posty: 4
Rejestracja: 07 sty 2020, 16:20
Skąd: Warszawa
Rok: 2004
Silnik: 3.5 V6
Podziękował;: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0

Re: System diagnostic menu

Post autor: chevi » 09 lis 2020, 20:30


Awatar użytkownika
chrisfox
Forumowicz
Posty: 749
Rejestracja: 04 cze 2017, 19:21
Skąd: Warszawa
Rok: 2005
Silnik: 3.5 V6
Drugie auto: Renault Safrane 2,5
Podziękował;: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy

Re: System diagnostic menu

Post autor: chrisfox » 09 lis 2020, 21:44

Niestety, to znam - i nie ma tam odpowiedzi. Właśnie taką diagnostykę przeprowadzałem i ręka mi się omskła, nacisnąłem przypadkiem niedobrą opcję. Pośpiech nie prowadzi do niczego mądrego ;)

Awatar użytkownika
chrisfox
Forumowicz
Posty: 749
Rejestracja: 04 cze 2017, 19:21
Skąd: Warszawa
Rok: 2005
Silnik: 3.5 V6
Drugie auto: Renault Safrane 2,5
Podziękował;: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy

Re: System diagnostic menu

Post autor: chrisfox » 10 lis 2020, 13:16

Zrobione :)

Gdyby ktoś potrzebował podpowiedzi: Clip, wchodzimy w jednostkę komunikacji, potem trzeba wybrać opcję identyfikacji kalkulatora i pojawi się ekranik z różnymi danymi. Jest tam linijka "kluczyk przystosowania nawigacji" i to jest literowo-cyfrowy prekod do przepuszczenia przez apkę. Potem już wyskakują cztery cyferki - wpisałem, restart i wszystko działa.

ODPOWIEDZ